Citiraj:
Autor Pupo
Kakvih vozača ima. Dio ekipe koji je pokupovao nove aute s "dnevnim" svjetlima valjda misli da nemora palit ikoja druga. Juče naveče se vozim, mrkli mrak već, liku iza mene naprijed svijetle doslovno 3 ledice naprijed. Ništa od kratkih svjetala.
|
da misle, valjda bi skuzili da su u mraku... problem je sto uopce ne misle ili ne poznaju auto koje voze, a ne znam sto je od toga gore...
nedavno sam isa autoputom st-zg i mjestimicno bi bilo magle, ali uglavnom sve ok, srica bia je mrak. ali, koliko su pojedinci glupi to nisu istine. dakle, magla prodje, sve se lipo vidi, a oni deru kilometrima sa straznjim maglenkama. blicnes prvi put, nista, blicnes drugi put, nista, upalis im duga u guzicu, neki cak ni tada ne reagiraju... i sto ces s takvim budaletinama?
a da je bia dan, onda bi ima i ovu kategoriju koja bi usrid magle, usrid svog tog sivila vozila na dnevna svitla, a zadnji kraj doslovce nevidljiv.
ispada da je nekima doslovce mozak amputiran od ostatka tila...
Citiraj:
Autor zgmmax
Da imam neki stari stari auto bi dosao ispred takve ekipe i namjerno bi naglo zakocio.
al to sa mobitelima uzima prevec maha, svaki auto kad vidim da ide lijevo desno ostavim razmaka i laganini jer vozac ziher drka po mobitelu.
|
da samo znas koliko puta sam stvarno pozelia stari auto u odredjenim situacijama. ti s mobitelima su gora opasnost od alkoholicara. samo sto jedino nasim pandurima to nista ne znaci, a vec je uzelo maha toliko da kad i ako se ovi site to kaznjavat bit ce vec prekasno...
tako je meni tip kojem sam svira jer se kilavi isto kad je parkira u garazi reka "pa vozia sam polako" na sta sam mu reka "u tome i je problem, da se skines s moba, mozda bi vozia normalno".
samo je pitanje dana kad ce nekome u hr puknit film pa ce takav mobitelas zavrsit s mobitelom skrsenim o pod.