Citiraj:
Autor tomov
1. Apsolutno se slažem s tobom no krivo si me shvatio. Ja ne potičem niti preferiram FIAT novac, no isto tako ne možemo pobjeći od činjenice da se npr. proračun USA izražava u USD a ne BTC. Ukoliko USA procijeni da nešto ne odgovara njihovom prosperitetu uvijek imaju trigger happy presjednika koji ima nuklearno oružje. Što prosječni online kapitalist može? Odlučiti ne majnati i prodati sve po cijeni koju je spreman netko platiti... Big deal
2. Ajmo još 4 dućana pa da se uključim u ovaj internet kapitalizam hype  Nego imaš jedan oksimoron "regulirana digitalna valuta" - to je samo sebi protuprirodno  Dio o zlatu nemam namjeru komentirati.
|
A što će USA ili bilo koja država napraviti? Ugasiti internet? Imaju oni drugih problema sa dolarom.
Ma neću ti tražiti dućane

Raspravljat možemo ali ne mislim nikome mijenjati mišljenje i nagovarat na nešto.
Što je protuprirodno? Misliš na ono da bi sve trebalo biti decentralizirano? A gle, većina stanovništva je ili ne zna ili je lijena ili prebogata da bi se zajebala sa registracijama, verifikacijama, instalacijama walleta i inim pizdarijama. U nekakvom obliku će to biti u bankama ili sl. institucijama gdje Pero Perić može doći sa X kuna i reći aj nek se nađe tih kriptovaluta na računu.
Kao što će npr. ove grupacije krenuti sa futuresima idući mjesec
http://www.chicagobusiness.com/artic...itcoin-futures
Ali dosta o tome ovdje, to smo trebali tu raspraviti
http://forum.pcekspert.com/showthrea...285690&page=17
Citiraj:
Autor bloodthorn
Ove vaše rasprave nemaju mjesto u temi "kutak za trejdere" jer ne vidim da pričate o "trejdanju", slobodno nastavite u privatnim porukama..
Već duže vremena sam pobornik "BTC 10K" i danas smo imali priliku vidjeti BTC preko 10k na bithumbu...
Trenutna situacija koju ja vidim:
1. Bitcoin će dosegnuti 10000$ i nastaviti uzlaznu putanju. Ova informacija će biti u SVIM medijima. Privući će još više investitora i cijena će nastaviti rasti.
2. Cijena će na svim burzama doći do 10000$ i odbit će se tu i krenuti će korekcija (max 30%) nakon koje će nastaviti pohod prema 250b market capu...
Možda sam nekome pomogao 
|
U pravu si kolega, ali vidim i tebe povuklo u nagađanja

Kad smo kod širenja kroz medije, stavio sam na prošlu stranicu link na promo od TBBT, biti će cijela epizoda o Bitcoinima.
Ja očekujem da ćemo proći i 11k prije nego krene korekcija.
Da se vratimo na trade, bagholdam NEO, Verge, Ada, Ark, Waves...i sad samo čekam i promatram. Ne želim se riješavati BTC-a dok je ovako u naletu.
Šta ti, jel okrećeš još 1 BTC dnevno?