27.11.2017., 14:11
|
|
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor syss
ja sam za lokalnu birtiju neke jadne spikere od mikro linije zamijenio rabljenim wharfedale 7.1 anny modelom brijem rabljeni za brijem ispod soma, imali su već entry yamahu ko amp... birtija propjevala boli glava, a veća je od 30m2.
@sajmovi... nisam bio koju godinu, ali ovo je definitivno najbolje potrošenih 25kn od svih do sada i samo onaj ko nije bio može kenjkat sajmovi dis - sajmovi dat. hell da je 25kn samo pol milje eura sistem zasjeo bi tamo satima i bio iznenađen svakim novim tonom, a i to ćete u životu ponovo čuti nikad, ne trebam trošiti riječi na zvuk sistema. samo kad vidiš te grdosije od spikera i 4 mek izlaza od 2kw svaki na podu znaš da si u problemima, čak dok i ne svira.
toliko dobrog zvuka, mase izlagača i generalno dobro provedenog vremena nisam nikad doživio, zapravo jedan sistem me baš razočarao, ova konfekcija je definitivno otišla korak naprijed (kef fakat svira dobro), acoustic energy nisam sto godina slušao, mogao bi živjeti s tim, elac isto iznenadio jako (ali imam par zamjerki), gospodin watt-ohm sa ove teme bi se iznenadio kako zvuči 2 x 20w cjevaš sa ogromnim gallus kantama, avantgarde i accuphase brrrrrr kako dobro zvuče, wilsoni te isto mogu gadno razmaziti, nagledao se finih televizora, a bogami i onog sony laser short throw projektora... to mi je ovako sa vrha glave, a nije ni petina valjda što sam sve slušao i gledao, proletilo par sati samo tako.
|
Ti se hvališ s najbolje potrošenih 25 kuna na slušanje 500 000 eura skupog čudovišta, a ja ću se pohvaliti s potrošenih 0 kuna prošle godine kad su Rotary Audio i Planet Audio u Sheratonu http://tooloud.co/najava-rotary-audi...telu-sheraton/ natandrčili, prvi McIntosh i Sonus Faber od 250 000 eura, drugi Accuphase i Avantgarde Acoustics od "samo" 160 000 eura. I što je najbolje, ovaj "jeftiniji" mi je zvučao bolje. 
Sad ti meni reci, po čemu je u zvuku sustav od 500 000 eura bolji od sustava istih proizvođača zvučnika i pojačala od 250 000 eura?
http://www.audiopuls.hr/clanci/event...esplanadi.html
|
|
|