View Single Post
Staro 26.11.2017., 20:45   #2551
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Overall, sezona i više nego dobra bila. Draže mi je što je Ham digao kantu nego Vettel, tako da ajmo reći da sam "navijao" za njega, iako mi lik ide opako na živce ali velim, bolje on i Mečka nego ovaj kmečavac i Ferrari

Naravno da je bilo boljih sezona prije, ali nakon 2012., tako dobre sezone nismo imali i nadam se da nećemo opet 5 godina čekati na ponovnu takvu.

Ferrari si je stvarno pucao u obje noge i to opako, na Azijskoj turneji, a Hamilton po prvi puta u karijeri pametno odradio neke stvari i u maniri profesora Prosta i ziheraša Laude, pokupio dobre bodove. U Japanu je sve bilo jasno.

Nadalje, brak McLaren i Honde je gotov, zbog čega sam enormno sretan. No ono što nisam sretan je to što je u zadnjih 5 utrka, Renault imao 10+ odustajanja zbog motora u raznim bolidima. Ako se preko zime to ne popravi, McLaren će imati nešto konja više i biti će u gornjoj polovici grida, ali kakva će biti pouzdanost, pitanje je. 3 motora sada moraju izdržati sezonu i ako tako gledamo, to jedino Mercedesu ide na ruku. Ferrari je jedva jedvice izdržao sezonu bez kvarova. Da su završili Singapur, možda danas nebi imali starih motora više. O Renaultu, a pogotovo Hondi da ne pričamo.

Nadam se da će Renault napraviti nekakav motor da se i Alonso malo umješa u borbu napred Ham-Vet-Ric/Max.

Bottas idealan vodonoša, klasa Coultharda, Webbera i kompanije. Nekim čudom možda i jednom slučajno osvoji naslov kao vodonoše Rosberg i Button, ali teško, barem dok je Ham tu di je i kako radi i vozi.

Nek tema bude otključana još koji dan. Kad bude neki kratki idle od zadnjeg posta, onda lockam.

@aski
Tebe zadužujem da otvoriš novu kad osjetiš da je vrijeme za to prikladno Jedino je bitno da se tema zove F1 sezona 2018 tako da izbjegnemo konflikt sa budućom igrom F1 2018.
Brko je offline