26.11.2017., 17:32
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Autor ajvarcina
Pozdrav svima, molim pomoć oko kupovine 2 mobitela.
Jedan mobitel je za stariju osobu kojoj je bitno da je touch screen i da ima ok kameru( dosada je imala kameru od 2mpx pa je njoj valjda premija i da bude od 5mpx). Znači mobitel koristi za poruke, pozive i tu i tamo bi okinula koju slikicu. Bitno bi bila i da baterija ok drži. Ja sam gledao mobitele do 1000 kn i našao LG K4 2017( 1gb rama, baterija 2500 mah, kamera 5 mpx) za kojeg piše u recenzijama da baterija dobro drži, igrao sam se malo s njim i kamera mi je tako- tako. MIslim uzeti njega osim ako mi preporučite nešto bolje u tom cjenovnom rangu ( s time da njega mogu dobiti na njuškalu za nekih 600 kn jer ga sad svi uzimaju za 9 kn na pretplate). Još jednom napominjem da mobitel tražim za nezahtjevnog korisnika za iskljucivo pozive i sms te tu i tamo slikanje, znači nije niti bitna radna memorija, procesor itd.
Drugi mobitel je također za stariju osobu ali koja NE ŽELI touch, te za taj mobitel imam neke specifične kriterije. Znači mora biti na tipke, da baterija traje barem 5 dana i da ima ekran veći od 2.2 inča( čim veći ekran to bolje) i da je kamera bar 3mpx. Kod pronalaska takvog modela imam većih problema jer je ponuda sve slabija, a svi koji jesu u ponudi imaju uglavnom loše kamere. Uspio sam naći samsung xcover 550 ili samsung metro xl ali ne mogu naći gdje bi te mobitele mogao kupiti. Zapravo mi je čudno kako se nitko nije sjetio staviti na tržište klasični glupi telefon s tipkama a da ima dobru kameru ( bilo ih je prijašnjih godina, sada baš i ne)Također bih bio zahvalan na preporuci po tim kriterijima...
|
za 900kn imaš UMI Diamond u wow shopu.3GB RAM,octacore proc i 2650mAh baterija....
https://www.wowshop.hr/umi-diamond-gold.html
|
|
|