Citiraj:
Autor tuna3
S obzirom da si izjavio da vec imas preko 50+ sati igre (prije par dana, znaci sad jos i vise) ne mozes se svrstati u average joe playere jer je to prosjecno po danu minimalno 8 sati sto je kudikamo vise no sto jedan igrac koji radi ima vremena za izdvojiti na bilo koju igru.
Po meni to uopce nije kako ti kazes dobra brzina napretka.
|
To je bio tipfeler. 40 sati. A to + kusur kada se podjeli na 9 dana ispadne 6 sati igranja po danu.
Moja greska oko proracuna dnevnice jer se u igri brzo izgubi pojam o vremenu jer imam dojam da igram 2-3h dnevno.
I to kada se raspodjeli na 3h dnevno kao average joe opet dodje na oko 2 tjedna grinda sta nije nikakvo pretjerivanje.
Tu si u pravu. - Trebalo bi bit sporije jer je ovako prebrzo.
Citiraj:
Autor zhecky
O kakvim ti današnjim igračima pričaš? pa samo nama starijim prdonjama ovo i smeta, ovi mladi ne znaju za bolje.
Ipak mislim da bi glavni pokretač igre trebao bit gameplay, jer, vidi čuda, originalni battlefront se peglao godinama, a nije bio pogonjen lootboxevima. edit: sjetio sam se endema- diabla 3
al ovo ti baš nema smisla (nhf pls brko, ne namjeravam ulazit u rasprave o ovoj igri više).
|
Pod danasnje igrace mislim na ove kaj prigovaraju za svaku sitnicu, traze dlake u jajima i naravno nikad nebudu sretni.
U smislu napredka u igri, gameplay jest kljucan jer bez toga nema ni unlocka za sva oruzja. Za loot boxes nemam komentara. Da su mogli ih slozit bolje, jesu.
Koje mi nema smisla?
Citiraj:
Autor Mommistake
Ja sam igrao, kao što sam rekao i nisam na njegovoj strani od početka.
|
Da, igrao si betu... A to nije bas isto kao finalni proizvod. Pogotovo kada se uvedu neke promjene / patchiranja.
Ti i jos neki mislite da sam ja mozda fan p2w sistema ali ste debelo u krivu jer taj sistem prilicno mrzim. I pobjego sam od nekih igri koje su bile cisti p2w sistem tipa Crossout, WarThunder.