View Single Post
Staro 26.11.2017., 12:33   #69
GreenArrow
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2016
Citiraj:
Autor tuna3 Pregled postova
S obzirom da si izjavio da vec imas preko 50+ sati igre (prije par dana, znaci sad jos i vise) ne mozes se svrstati u average joe playere jer je to prosjecno po danu minimalno 8 sati sto je kudikamo vise no sto jedan igrac koji radi ima vremena za izdvojiti na bilo koju igru.

Po meni to uopce nije kako ti kazes dobra brzina napretka.
To je bio tipfeler. 40 sati. A to + kusur kada se podjeli na 9 dana ispadne 6 sati igranja po danu.
Moja greska oko proracuna dnevnice jer se u igri brzo izgubi pojam o vremenu jer imam dojam da igram 2-3h dnevno.
I to kada se raspodjeli na 3h dnevno kao average joe opet dodje na oko 2 tjedna grinda sta nije nikakvo pretjerivanje.

Tu si u pravu. - Trebalo bi bit sporije jer je ovako prebrzo.

Citiraj:
Autor zhecky Pregled postova
O kakvim ti današnjim igračima pričaš? pa samo nama starijim prdonjama ovo i smeta, ovi mladi ne znaju za bolje.

Ipak mislim da bi glavni pokretač igre trebao bit gameplay, jer, vidi čuda, originalni battlefront se peglao godinama, a nije bio pogonjen lootboxevima. edit: sjetio sam se endema- diabla 3

al ovo ti baš nema smisla (nhf pls brko, ne namjeravam ulazit u rasprave o ovoj igri više).
Pod danasnje igrace mislim na ove kaj prigovaraju za svaku sitnicu, traze dlake u jajima i naravno nikad nebudu sretni.

U smislu napredka u igri, gameplay jest kljucan jer bez toga nema ni unlocka za sva oruzja. Za loot boxes nemam komentara. Da su mogli ih slozit bolje, jesu.

Koje mi nema smisla?

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ja sam igrao, kao što sam rekao i nisam na njegovoj strani od početka.
Da, igrao si betu... A to nije bas isto kao finalni proizvod. Pogotovo kada se uvedu neke promjene / patchiranja.

Ti i jos neki mislite da sam ja mozda fan p2w sistema ali ste debelo u krivu jer taj sistem prilicno mrzim. I pobjego sam od nekih igri koje su bile cisti p2w sistem tipa Crossout, WarThunder.
GreenArrow je offline   Reply With Quote