Citiraj:
Autor marek45
Na 3 škole sam. Jedna dobiva sad do Nove godine. Baš ta nema dediciranu učionicu tako da je ok ideja da se nakon nastave ti laptopi pospreme.
E sad kako će to u praksi ić ne znam.
Našao sam na netu i nekoliko škola koje su se odlučile na najam, al evo iskristaliziralo mi se za sad ipak dekstop. Osim ako interesi nečiji ne prevladaju. 
|
u toj skoli je rjesenje pronac prostor za racunala. to setanje s laptopima ce u jednom trenutku lose zavrsit kad isto padne na pod. da ne govorim kako jeftinjaci svi imaju hdd koji bas i ne voli kad ga se udara i mlati. osim toga, za imalo duzi rad laptopi ce morat bit ukljuceni u struju, a to je onda hrpa prepreka za koju ce zapet dica i potegnit laptop na pod.
primjer jedne OS, iznajmili su 3 pisaca i to na 4 godine. Vec u prvoj godini su platili toliko da su mogli kupit sva 3 ukljucujuci i potrosni materijal. Osim toga, naplacuju im svaki dolazak na teren kad njihov printer ne radi.
ti sa svojim vlasnistvom imas pravo radit sto zelis - s racunalom u najmu, ako se bilo kako osteti, imas problem. ako triba prominit bios bateriju zovi iznajmljivaca da je zamini i naplati ti 200kn sat umisto 10kn za bateriju. i nakon par godina sto imas? pare potrosene, a oprema uopce nije tvoja.