View Single Post
Staro 25.11.2017., 23:52   #67
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor GreenArrow Pregled postova
Vjerovao ili ne ali igre su upravo na taj nacin i zamisljene Jer ko bi kupovao igru u kojoj unutar 2-3 tjedna otkljucas sve zivo i onda se dosadjujes jer nemas novih zadataka pred sobom.
Danasnji igraci bi sve na gotovo. Nejde to tak...
Vjerovao ili ne, ali nisu (tj, jesu ove nove, da izdavači dignu pare na nečemu). O kakvim ti današnjim igračima pričaš? pa samo nama starijim prdonjama ovo i smeta, ovi mladi ne znaju za bolje.
Pogotovo ja ne igram igru da mogu han solu stavit crvenu haljinicu i jagermeister naljepnicu na zadnju šajbu milenium falcona.
Ipak mislim da bi glavni pokretač igre trebao bit gameplay, jer, vidi čuda, originalni battlefront se peglao godinama, a nije bio pogonjen lootboxevima. edit: sjetio sam se endema- diabla 3
Šta pričaš ti čovječe? Ispočetka sam čak bio na tvojoj strani - kao nitko od njih nije igrao pa ne može sudit gameplay, al ovo ti baš nema smisla (nhf pls brko, ne namjeravam ulazit u rasprave o ovoj igri više).

malo offtopic; mislim da je prva igra di sam ja nešto otključava bila cod4. tu mi je to isto išlo na živce, srećom, brzo se levelalo pa bi nekako stiga druge igrače. dalje pojma nemam, možda LoL? tu mi je to grindanje za otključat likove isto daleko najmrža stvar u igri
zhecky je offline   Reply With Quote