View Single Post
Staro 25.11.2017., 20:57   #4368
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Obzirom da nemam blage veze što se tiče tih plejera jer ih nikad nisam koristio, uzeo bi nešto prema potrebama i ako tako nešto uopće postoji. Treba mi player slijedećih karakteristika:

- da preko LANa mogu sa kompa na njega prebacivati sadržaj koji želim gledati preko njega na TVu

- da može i zna čitati skoro pa sve video formate WD, Mede8er,Iamm
- da nema problema sa titlovima svi navedeni
- da je moćan, tj da neće biti furda za godinu dana ovi su već zastarjeli po pitanju HEVC i 4K
- da ne košta soma kuna teško

Povezivanje na net i Kodi mi nisu toliko bitni, ali ako ga ima uz sve ovo, može biti samo bonus. ja imam Beelink sa KODIjem i uopće ne viidm prednost - nit ima kanale koje tražim ,em mi treba sat vrmeena da nađem iole solidan kaanal, još nisam našao čak ni FUll HD film, od titlova jedva 10%
da radi, nema program za stream sa kompa a da podržava titlove, nisam još probao "open-libre elec", jedino YT radi bez problema

Treba mi zato jer stvarno mi na živce ide ovaj stuttering koji imam kad gledam nešto sa kompa preko HDMI kabla zahvaljujući Windows 10 Creators Fall Updateu.

k
dakle kako sam naveo. il jedan od spomenutih pouzdanih media playera ali sa manjkom 4K (iako ne znam đe ima filmova u 4K) i bez HEVCa ali bar pouzdano rade i imaju podršku za titlove (veličina, off set).
imam WD live iz 2010 godine, nijednom ga nisam trebo resetirat zbog blesiranja, Iamm NTR 83 od 2011 osim što ima tuner i snima TV signal, strim filmova radi savršeno. no nijedan nema neki net sadržaj kao ovi andriodi.

ne znam koliko sam pomogao al to su moji dojmovi. više sam očekivao od hvaljenog KODIja i tih android playera Beelink GT1

kad bi bar WD napravio sličnu mašinu sa podrškama za 4K i HEVC i bar neke net sadržaje ponovo bi ga kupio.
smirnoff je offline