View Single Post
Staro 25.11.2017., 20:18   #234
prowler
Premium

prowler's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ali kolega Cule mi to zasluzujemo...narod kupuje i sa tim lazljivim popustima, pa zasto bi onda nudili prave popuste..tvrtkama je crni petak samo dobar marketing, nikakvo snizavanje cijena...otac i majka su mi bili jucer u 10:00 ujutro u citycentru kupiti neku robu jer ih ceka pir ubrzo, inace su umirovljenici...i uglavnom ono sto su vidili ih je sokiralo...prvo su vozili skoro sat pa su trazili pola sata mjesto za parkirati a centar je vrvio mladima ispod 35 godina(dakle imaju para a ne rade??!)...nosile su se pune ruke vreca sa robom kao da je rasprodaja od 90%. Televizori, playstationi, markice....otac mi je htio kupiti odjelo za kojeg je mislio da ce proci 500 kn jeftinije ali je to na kraju ispalo ispod 100 kn. Na kraju su se vratili doma praznih ruku, eto popili su kavu...i sad vas ja pitam zasto bi trgovci snizili cijene kad im je i ovako dobro? I ocito nas narod stalno kuka ali osim iznimkama izgleda da jako dobro zivimo...bolje i od nekih bogatijih europskih drzava...opet da se ogradim govorim o Splitu..ali slicno je i drugdje u priobalju to znam...za ostale regije manje sam upucen..
prowler je offline   Reply With Quote