View Single Post
Staro 25.11.2017., 15:00   #1105
Touni
Premium

Datum registracije: Nov 2014
Meni je zasad dobra. Malo je glasnija, a to sam i ocekivao od blue switcheva. Po meni vrijedi i vise od 200kn. E sada, ja sam svoju dobio i 5 ledica ne radi od pocetka. Svaka tipka ima svoju ledicu, znaci 5 tipaka ne svijetli. Dobit cu drugu, samo nisu imali na stanju, a dotle su mi u meduvremenu ostavili ovu da je koristim i nazvat ce kad dodje druga. Braticeva radi super, sve uredu.

A sada malo o tipkovnici:
Meni se kvaliteta izrade cini ok. Na donjoj strani je klasicna plastika s 2 gumene podloge kako se nebi klizala. Takodjer se uz nju dobije i onaj produzetak za ruke sto mozes dolje nakaciti, kako bi ruke bile u boljem polozaju, a to mi se svidja. Gornja strana tipkovnice je od neke sjajne plastike, rekao bi kao piano lak kod novijih auta sto dolazi. Izgleda dobro i sjaji se, ali otisci vole ostajati na tome. Dobro pa je vecina tipkovnice samo tipke, i nemaju gdje ostajati otisci. Takodjer tipkovnica je jako cvrsta. Kad ju uhvatis u ruke i probas uvijati, ne mice se. Pretpostavljam da ima neki metalni okvir iznutra i da nije samo plasticna, posto bi se plastika uvijala i pucketala. Takodjer ima pleteni buzir koji izgleda jako dobro. Losija stvar su malo klimavije tipke, naravno u usporedbi sa skupljim tipkovnicama, ali od konkurencije po toj cijeni mozete ocekivati isto. Meni ne smeta, jer je tipkanje na ovoj tipkovnici stvarno ugodno, a to mi je najbitnije. Takodjer, ima dosta shema za mijenjati pozadinsko osvjetljenje, sa 3 jacine svjetline. Ne svidja mi se sto ne mogu namjestiti jednu boju, tipa da pozadinsko osvjetljenje bude crveno. Uvijek je sareno, svaki red drugcije boje. Mislim da su to mogli bez problema napraviti.
Koga zanimaju switchevi, u tipkovnici su outemu blue switches, pa si moze malo googlati i pronaci misljenja o njima.
Sve u svemu, ja sam zasad zadovoljan, a nadam se da cu i ostati sto duze vremena
Touni je offline   Reply With Quote