View Single Post
Staro 30.11.2005., 22:40   #5
Fire Fox
Premium

Fire Fox's Avatar

Datum registracije: May 2004
Koliko sam pratio ovaj forum naucio sam samo:

Ako trebš nečije mišljenj i savjet reci za sto ti to treba

E ja sam pitao samo za CPU i MB to što nekad tj. dva tri filma istitlujem za sebe ne znači da se profi bavim time i ne zarađuje sa time htjeo sam si samo malo pojačat konfiguraciju i ništa više.da sam napisao samo kupio bi CPU i MB rekli bi budi precizniji sto radiš tj za što ti treba dal igra posao itd. Zato sam to tako usput naveo nisam tražio obješnjenja ni za VGA ni Mem ni ništa drugo pitao sam samo mišljrnjr da mi se preporuči kvaliteta Asus,DFI,ABIT.............itd

Nisam nadobudan tip koji je dobio od staraca komp pa neznam što ču sa sobom dižem se u 5 radim do 17h za 4700kn i mislim sve sto imam sam od svoje plate kupio ne idem po kaficima i ne izlazim več svaku kunu volim si uložit u komp a buduči da ovaj mjesec mi je rođendan a stiže i nova htjeo sam se samo pčastit sa novom MB i CPU a de ipak ne bacim lovu bez veze želio sam stvarno da mi ljudi preporuče nešto.

žao mi je što ljudi kao ti ako nešto znaju ne djele sa drugima več kao da im je forum mjesto za lječenje svojih frustracija ma kako ti to protumačio ipak ti se zahvaljujem što si odvojio minut da napišeš to što si napisao.

Hvala ti na savjetu i tvom utrošenom vremenu.....

Ugodan nastavak večeri ja odoh odspavat a 5h če brzo

Laku noć

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Sve je hitno kad se kasno trazi !
...........................................................
Fire Fox je offline   Reply With Quote