View Single Post
Staro 23.11.2017., 09:58   #1052
ghost3z
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Opet imas minuse jer moras podizati mob sa stola da bi ga usmjerio prema licu, a pitanje kako radi ako izvuces mob iz dzepa, tj registrira li lice pod ostrijim kutem ili moras podizati mob u razinu torza da bi te skenirao. Negdje sam procitao da (kao i vecina tih face unlock implementacija) ni na 5t ne radi bajno u mraku. Sigurnost ne bih komentirao.

Osobno, bilo kakav face unlock smatram vise nezgrapnim od FP na poledjini moba. Sve dok moram namjestati mob da bi ga otkljucao i dok se otkljucavanje ne svodi na cim kracu radnju, to nije to.
Opet kažem prema prvim testovima i prvim youtube reviewovima, izgleda da su svi oduševljeni tim face recognitionom i čini se da hvata pod svakakvim kutevima. 5T navodno radi samo sporije u mraku jer mu treba malo vremena da upali display i na taj način osvijetli lice.

Ja također ne vidim to kao zamjenu za fingerprint reader, nego samo kao zgodan feature koji će mi omogućiti da za unlock ne moram podizati mob sa stola. Vidjet ću kako to funkcionira za par dana kad mi 5T stigne...

Kod mene su ionako pojedini folderi dodatno zaključani tako da...
ghost3z je offline   Reply With Quote