Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 22.11.2017., 15:43   #2220
nexteen
Registered User
Moj komp

nexteen's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Ipak je to dobro odradio majstor , moja greska , u Fujitsu manualu za LLCC model stoji 6.3cm kao minimum , kod moje 12LU stoji 12cm do plafona ..

ECO mod bi trebao da stedi tako sto kad je ukljucen i podesen na recimo 23c , klima nesto malo spusti trazenu temp tj trebalo bi da na tvojih 23c ona smanji za reicmo 1c . Nigde ne pise koliko ali pise da smanji . Pored toga ECO mod ti ogranici kompresor na oko 70% snage , klima se manje zalece sa ECO , tise i malo kulturnije radi u smislu da nema tog zaletanja sto kompresora to izduva . ECO mod bi trebao koristiti sad dok nije jako zahladnelo ali kad udare jaci minusi onda ga slobodno iskljuci sem ako klima nije predizmenzionisana pa svakako ima snage .

Ja sam tek ove sezone ukljucio ECO da vidim sta dobijam s njim , podesena 24c i imam od 23 - 23.3c otprlike , klima ugladjenije radi i skoro da je i ne cujem ali kod mene je klima predimenzionisana pa ono , nisam bas merodavan
Stan 48m2 , PVC stolarija , jedan spoljni zid - cigla - 45cm , izolovan stiroporom s unutrasnje strane : decija soba 3cm , kuhinja 2cm , terasa spolja 5cm i iznad stana je tavan izolovan mineralnom vunom 10cm
nexteen je offline   Reply With Quote