View Single Post
Staro 22.11.2017., 12:57   #859
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Lud76 Pregled postova
Ako kojim slucajem mozes

https://www.links.hr/hr/slusalice-hy...crne-100506917

https://www.links.hr/hr/slusalice-hy...crne-100506790

odlicne all round ne samo gaming, pogotovo prve no brainer za tu cijenu, par klasa iznad Sharkoona. Nije ni Stinger los
Druže daj slobodno tih 200kn više. Ja ih uzeo pred par dana i nije mi žao.
Do sad sam imao redom prvo jeftinare, pa:

SS Siberia v2 - odlična ergonomija i zvuk, jedini nedostatak mikrofon

Razer Orca - odlična ergonomija - dobar zvuk - imam ih još - u rezervi su / sestra koristi

Razer Kraken - overpriced do neba - ergonomija katastrofa i prenaglašen bas / zvuk srednja žalost - slao mail Razer-u koliko sam bio nezadovoljan slušalicama od skoro 100 eur - odobrili mi zamjenu

Asus Vulcan - Dobra ergonomija - dobar zvuk - zamjenio ih nedavno Kingstonom Hyper X cloud jer sam mislio da je lijeva crkla, ispalo da zeza gumbić od nekakvog anti noise fićura koji ni ne koristim, na kraju proradile, sestra je jako vesela zbog toga

Hyper X Cloud - odlična ergonomija - u paketu dobiješ i platnene ear cushin-e i to me oduševilo. Zvuk jako solidan, srednji i visoki odlični, bas dovoljan. Zamjenile Asusice. U odnosu na Asus bolje, ne puno ali dovoljno da se ne vratim na Vulcan koji mi je proradio. Cloud ima bolji zvuk, lakše su i ugodnije za nositi.

Radio sam prije u dućanu pa sam imao prilike probati puno tih jeftinijih gaming modela i nisu loše.

Sharkoon i sl midrangeri nisu uopće loši i preporučio bih ih svakom djetetu, ali je na svima jasno kolko para, toliko muzike. Najčešće pate od loših zvučnika i imaš zaglušujuć bas, nejasan mid i high range. Za casual nije loše, ali mene iritira dok igram.

Kaj se tiče ergonomije over ear obavezno. Vulcan je closed type, trebalo mi je ispočetka da se priviknem, ali je odlična stvar ako imaš glasne ukućane ili boravak do ceste i prozor lagano otvoren, to se ništa ne čuje.

Kaj se tiče ear cushina obavezno mi je da je platneni, nakon pola sata kožnih počne mi se kuhat glava lagano Za vulcana sam dao sašit platnene navlake jer nije bilo platnenih za kupiti.

Ako već nisi kupio odi i traži da ti daju probati Cloud-a i alternativu koju gledaš, nakon probe kladim se u pivu da ne budeš gledao tu razliku od 200kn

Raspisal sam se malo jer vidim da i ti više pucaš na neki mid-range kao i ja. Sa high end slušalicama nemam iskustva, ali vidim ima ekipe tu kaj i high end zna preporučiti.
e-one je offline   Reply With Quote