View Single Post
Staro 22.11.2017., 11:42   #2796
tomo19
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: zagreb
Postovi: 309
Pozdrav!

Tražim kaljeno staklo za Mi A1, u Neutrinu ih ima za 30kn (zapravo ih trenutno nema ali će ih dobiti), budući da znaju biti puno skuplja da li su ova za 30 kn ok?

Drugo pitanje, imaju ih sa crnim obrubom i skroz prozirna, jel imaju neku estetsku prednost ova sa crnim obrubom, mislim kroz prozirna se opet vidi crna podloga ili ima neke razlike?

Što se samog mobitela tiče prezadovoljan sam s njime ali opet prije A1 sam imao LG Spirit 1/8 Gb pa je u svakom slučaju ovo veliki skok.

Jedino što sam za dva dana korištenja primjetio da mu je mikrofon malo tiši, kad ga stavim na spikerfon ljudi se žale da me ne čuju, onda okrenem mikrofon prema sebi i tad bude sve ok, kod LG-a kako god ostavim mobitel razgovor je normalan.

Još da spomenem malu zamjerku, već spomenutu na ovom forumu, postotak baterije je presitan jedva se vidi pogotovo kad je baterija na oko pola.

Ovo su skoro nebitne zamjerke, mobitel mi je super, nisam neki zahtjevni korisnik ali mislim da je mobitel ok i za puno zahtjevnije korisnike (za cijenu od oko 2000kn).

Unaprijed hvala za ako netko zna odgovore u vezi kaljenog stakla, LP.
tomo19 je offline   Reply With Quote