Citiraj:
Autor Vade_Darther
Poanta je znati detaljno ono sto kupujes i opcenito biti upucen u sve aspekte onoga sto kupujes. Ti mislis da si prosao "bang for buck" time sto si dobio veci TV za manje novca a mislim, i nemoj se molim te uvrijediti, da veoma malo poznajes LCD/LED tehnologiju televizora, panele, kontrast, DSE, banding, screen uniformity itd. Najveca cokolada za najmanje novca ne znaci da je nabolja cokolada samo sto svi imaju usta pa kada je kusaju vide da ne valja za razliku od televizora gdje trebas znati neke stvari i puno toga procitati da bi znao sta valja a sta ne valja.
|
Zašto bi netko morao detalje, bit upućen itd? Pretpostavljam da ti je jasno da 99% ljudi ode u dućan i kupi tv bez ikakvog predznanja. Ko ima više para, kupit će skuplji, ko ima manje, jeftiniji. I tko si ti da nekome određuješ njegovo poimanje bang for buck? Većina ljudi gleda tv i ne zamara se tim pizdarijama kaj si gore naveo. Imam zakrivljenog UHD samsunga od 55" i grundiga od 49". I ne ronim suze kad gledam nešto na grundigu. Jel bolja slika na samsungu? Je. I kaj onda. Sasvim normalno pogledam nešto i na grundigu bez zamaranja s panelima, crnom, kontrastom itd. I definitivno mogu reć da je taj grundig svojevremeno za 3700 kn bio bang for buck ako znam da me samsung izašao 12000+ kn.
Citiraj:
Autor Vade_Darther
A Boze ovdje sve usporeni likovi a onda meni pisu da se ponavljam. Nije poanta ove moje rasprave da TV moze biti prevelik nego da se kupuju televizori s ciljem da budu sto veci a ne gleda se koja ce rezolucija biti gledana na njima i kolika je udaljenost izmedju TV-a i gledaoca i opcenito kakva je kvaliteta samog TV-a.
|
Da, i šta onda? Ak je meni dobar 55" s 3,5m što tebe to muči? Da je 65" nebi se bunio. Kak ti preživiš odlazak u kino? Niska rezolucija a ogroman ekran.
I ako ćemo o likovima, ja vidim jednog ovdje koji ne zna koristit multiquote...