View Single Post
Staro 21.11.2017., 18:51   #9794
Vade_Darther
Registered User

Datum registracije: Nov 2017
Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
Ne gledaj tuđe novčanike.

Nekome je normalno dat 8k za mobitel, nekome 10k za 50" , nekome 50k eur za bmw.
Svako ima svoje gušte. Ja ću za tv dat manje,al ću za nešto drugo,meni bitnije, dati više. I to je to.

I ne gledam SD signal, nego FHD serije i filmove jer je tv spojen na PC/HTPC

A ona slika sa dijagnalama i udaljenostima je dobra, meni sa 3m taman ovaj 55" FHD.

Propali njemacki brandovi meni uredno rade u stanu godinama, dok renomirani Samsung 40" placen 4700kn riknia nakon 2ipo godine,i renomirana Bosch perilica suđa od 5k kn otišla pumpa vode 2 tjedna nakon isteka garancije. Dok propali njemacki brand ima 5 god garancije i BMK oće crknit za 5 god, ionako će bit vrime za nešto novo/veće/bolje.

Ali to je sve generaliziranje,i ponavljam,svako kupuje ono što hoće.
Imam i ja mixer Vivax, radi 7 godina ali to ne govori o tome da je to dobar brand. Radio sam u TV servisu 2 godine i najmanje Sony, Samsung i Panasonic TV uredjaja je zavrsavalo kod nas dok je tih kineza i turaka raznih brandova bilo kao u prici. A naravno da ne gledam tudje novcanike nego samo govorim sta bi bilo pametnije uraditi ali svako naravno kupuje za svoj novac ono sto hoce i o tome sam vec ranije pisao. Nisam ja ovdje dosao da nagovaram ikoga na bilo sto i svi moji prijedlozi su zasnovani na cinjenicama.
Vade_Darther je offline   Reply With Quote