View Single Post
Staro 21.11.2017., 18:13   #4147
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Taman danas na bolovanju, odlucio nakon 7mj formatirati S7icu i downgrejdati na predzadnji update (aug. patch). Jedini razlog je sto imam feeling da baterija malo krace traje a nis ne dobivam sa oct. patchem.

I evo danas doma na wifiju, trenutno na 60% i 3.30h sot. Youtube, im, chrome i tapatalk, uvijek iste stvari koje koristim - ali ovaj put na wifiju!

Nevjerojatno kolika je razlika kada mob koristis na losem 4G ili wifi signalu. Inace radnim danom mi sot u pravilu bude 2.30-3h za prvih 50% na losem 4g.

Mozda bi mogao fleshati samo stariji modem, dunno. Ugl, ne diram nista, nema smisla.
Citiraj:
Autor Smoki_Gs Pregled postova
Evo,pokusao sam par dana,ugasen AOD,i stavljen FHD. Izvlacio sam 3-4 sata SOT,i 20ak sati baterije(sa noci),jutros samo upalio full rezu,i evo,7 sati na bateriji,sat i pol SOT,sat vremena razgovora,mora na punjac. Pa to je srot... Kad sam ga kupio,sa svim popaljenim sam imao 7+ sati SOT,imam SSove negdje sigurno jel sam slao frendu,bio prezadovoljan. A napravljen je factory bas zbog toga prije 2 tjedna mozda

EDIT,evo nasao sam neke od SSova,kad je bio novi,znaci prije malo vise od pol godine
Jel imate package disablere aktivirane?
rak21 je offline   Reply With Quote