21.11.2017., 17:53
|
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2017
|
Citiraj:
Autor Rista
Objasnjava da si se digao na noge oko necega sto bi svatko normalan shvatio kao salu i postao defanzivan oko televizora malih dijagonala iako ti je savjet sasvim pogresan cak i po tvojim tablicama. Sto bi se dogodilo da sam rekao da je kao ekran mobitela, glava bi ti eksplodirala? Uozbilji se i skrati spammaru.
|
Uopce nisam postao defanzivan i svi podaci koje navodim su tocni. Uostalom vidjet ces i sam da sam ovdje preporucivao vece dijagonale. Meni je samo glupo to sto ljudi kupuju ogromne dijagonale kojekakvih no name brandova ili njemackih propalih brandova koje su kupili turci i na njima gledaju SD signal a mogli su kupiti kvalitetniji tv poznatog brenda ali manje dijagonale i imali bi i bolju sliku a i dulji vijek trajanja TV-a. Ako se vratis unazad mozes vidjeti da je od toga i krenula nasa rasprava. Ja sam samo napisao da nisu uvijek najveci televizori i najbolji i da to itekako zavisi od rezolucije i udaljenosti a cinjenica je da je vecina kanala sa naseg govornog podrucja jos u SD rezoluciji. A to da li tvoj los smisao za humor treba shvatiti kao salu govore i sljedeci komentari:
Citiraj:
Autor domy_os
Koja su ovo preseravanja, meni je dovoljan 27" TV kojeg gledam s 3 m udaljenosti, a ovome je 49" "tablet". Stvarno si udari šamar i sjedi. 
|
Citiraj:
Autor Spikeman
dobro Rista, prećero si ga covjece, kakav tablet sa 49" xD
Sent from LG G2
|
Citiraj:
Autor lowrider
Očito neki nisu dovoljno stari, nekad su udaljenosti bile 4-5 dijagonala TV-a ove tablice sa dijagonalama su bedastoće.
55" za gledati s 3 metra je katastrofa
Btw, koji je engleski naziv za ove pojave na televizorima black crush, bleeding itd, ne kužim te hrvCke izraze, na što se to odnosi?
|
Zadnje izmijenjeno od: Vade_Darther. 21.11.2017. u 18:11.
|
|
|