21.11.2017., 00:21
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor nexteen
Pa nista , verovatno je i spoljna vlaga bila na zavidnom nivou pa kako si krenuo da je forsiras brzo se navatao led na spoljnoj jedinici . Tad kad je stala i kad je treperila LED , to je znak da ti je klima otisla u defrost tj odmrzavanje spoljne jedinice . Ne znam kako koristis klimu ali one su predvidjene da odrzavaju zadatu , ako se prostor jako rashladi i ti je poteras na max , eto tebi defrosta svako malo i to sve dok se zidovi ne stabilizuju tj temp u prostoriji . Moj savet ti je da klimu stavis na jednu temp i ne diras , kupi merac potrosnje i sve ce ti biti jasnije , koliko trosi , koliko trosi W na odrzavanju zadate , sta je za tebe nabolja opcija , nadjes neku zlatnu sredinu i pobedio si .
|
hvala na odgovoru, aha, vrlo zanimljivo, nisam imao pojma (...i da klime u principu služe za održavanje temperature, a ne ništa naglo), ali očito sam je na taj neki način 'izmaltretirao'? dali to može imati kakve neželjene nuspojave? što se tiče tog mjerača, moram viditi kako je napajanje izvedeno uopće, ovdje je samo s unutarnje strane široka nadžbukna plastična kanalica...
|