View Single Post
Staro 20.11.2017., 21:34   #9736
Chome
TK
Moj komp

Chome's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor Vade_Darther Pregled postova
Serija 7 Sonyjevih UHD modela uopce nije donji razred kao sto si napisao nego se radi o srednjoj klasi televizora. Izmedju ostalog znas brojati pa tako i znas da je 7 samo jedan broj manji od 8 odnosno ne mozes nesto nazivati donjim razredom a ti si uzeo TV samo jednu seriju iznad. Sam si napisao da rijetko gledas TV pod kutem i da ga gledas po mraku pa onda zaista ne shvatam poantu kupovanja televizora sa IPS panelom jer ces u mraku od njega dobiti samo sivu boju umjesto crne i uocljivo los kontrast. Banalan primjer bi bio isto kao da ti odes u ducan da kupis sardinu sa uljem jer ne volis sa rajcicom ali te prodavacica uvjerava da je bolja sa rajcicom pa ti nju kupis i jedva je jedes a jos si je i skuplje platio.
Nisi me shvatio niti sam se dobro izrazio. Nisam mislio donji razred u smislu najslabiji mogući model nego u rangu 55" dijagonale izbor mi je bio nešto od serije 7, 8 i 9. Na žalost 8505 mi je preskup dok serija 7 nije imala android pa sam odabrao 8096.
Mislim si za te pare to mora biti super tv a s obzirom da nisam VA niti imao ne znam što propuštam a možda i bolje. Ne znam jeli razlika baš jako velika ili se treba potruditi da se primijeti ali u svakom slučaju malo mi je preskup pa se nadam da će me ovaj zadovoljiti.
Chome je offline   Reply With Quote