View Single Post
Staro 20.11.2017., 09:19   #4350
dxdandy
Premium
Moj komp

dxdandy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Ja bi i dalje isao na Nexbox a95x.
S tim boxom je definitivno najmanje problema. Tj uglavnom ih nema.

Libreelec je kako njihov logo kaze:
"just enough OS for Kodi"
Znaci to je samostalan OS temeljen na Kodiju s nesto minimalno linuxa da bi stvar funkcionirala.
OK, hvala na odgovoru. Jos samo malo molim te za pomoc.
Znaci uzmem Nexbox A95x i tu sam relativno siguram. OK. E sad jos samo vezano za ovaj Libreelec.

1. Dali to znaci da recimo kad ja upalim Nexbox odmah se pojavi tj. pokrece Kodi ?

2. Moze li se onda gledati preko Libreeleca IPTV ?

3. Ako je tako, dali se moze podesiti da kad upalim uredjaj da odmah nakon dizanja tog njegovog OS-a ide slika od zadnje gledanog kanala a ne da moram jos nesto uvijek klikati. Pitam jer i starcima bih uzeo pa bi to njima bio problem. Ipak su ljudi u godinama pa ce vec nesto ispritiskati sto ne treba.

Edit_1 :

4. Ako instaliram Libreelec preko njegovog original softvera dali je moguce kasnije se vratiti na android ako pozelim ?

5. Ima li taj Nexbox softversku podrsku u smislu nadogranji na noviju vrziju androida ili s kojim ga dobijes i to je to ?

Edit_2 :

6. Uzeo bih u svakom slucaju uredjaj sa 2gb radne memorije a zanima me jos dali je bitno dali ima 8 ili 16gb storage memorije ?
Jer ako nije bitno tj. ne koristi ju jos i za sebe za neke sistemske operacija da brze ili lakse radi sto bih placao dodatnih 8gb kad imam
svojih diskova koje bi ince koristio a ne tu njegovu memoriju.

7. Dali ga kupovati na Gearbestu ili ima jos neki bolji online shop ?

8. kolika su jos davanja kod nas na takav uredjaj ( pdv,carina i sl ) ...nisam nikada tako sta uzimao izvana

Hvala puno !

Zadnje izmijenjeno od: dxdandy. 20.11.2017. u 10:05.
dxdandy je offline