Pozdrav ekipa, nabavio sam frendici preko njuške Mi4c 3/32GB model, star oko god i pol, ali je super ocuvan kaljeno staklo na njemu etc. Sve super dok nisam primijetio da se baterija "blesira". Naime dok je mob full upaljen pokazuje tipa 60% i ugasi se, stavim ga na punjač pokaže animaciju punjenja 0% i odjednom skoči na 46%. I prekjucer sam ga dok se tako ugasi još na silu forsao paliti praznog da se baterija još vise isprazni. I tako 10-ak puta i bubnem ga na punjač. Krenuo je odmah sa 40% puniti i brzo je punio do 80% dok je do 100% mu trebalo još dobrih sat-sat i pol. I izdržao je bez problema 24-25h na njoj dok mi se jučer nije ugasio na 44% dok sam instalirao Zedge i usred pokretanja se ugasi. I nista pokušam ga upaliti dođe do kraja praktički i ugasi se. Nista opet na punjač, animacija počne sa 0% i onda puf! na 70% samo tako. Gore je MIUI7 neka cudna verzija 77.0.4.0 tako nesto. Nisam probao još nadograditi na MIUI9 EU ROM jer je lockan bootloader pa čekam da mi odobre zahtjev za unlock. Žena općenito nema sreće s mobitelima pa ono, za poludit. Se netko susreo s tim već ili sl? Googlao jesam nešto većinom sugeriraju da probam neki dr ROM.
Sent from my A0001 using Tapatalk