Citiraj:
Autor Chuby
Od Vege se puno ocekivao, nikako se nije ocekivala potrosnja od 300W out of box.
Omjer 300W vs 40Mh/s i nije bas revolucija i razlog da kupis karticu koja je kostala sulude novce i bila nedobavljiva.
Sad je situacija za Vegu nesto bolja, medutim sad je i Volta nesto blize. Bude li Volta znatno bolja od tog poluproizvoda imas potencijalni problemcic 
Racunanje godinu dana unaprijed za mining je nemoguce.
|
A negdje moram pocet. ak cu cekat VOltu tad ce u najvi biti nek TESLA pa cu onda cekat nju i tako za 10 godina ja i dalje cekam nesto
Sutra idem do ducana. Sto se Vege tice : nije nesto bolja situacija - nego dosta bolja. trenutno kartica trosi 130-150W i daje cirka 40mh/s na ethu a to joj nije najbolji novcic za rudarenje . racunica je po sadasnjim cijenama na samo 7-8 mjeseci za povrat pa da se i podupla tezina i padne cijena i dalje je u solidnim gabaritima. Nekako mi bezveze danas kupit 580 jer mislim da ju je vec vega pregazila a da ne pricam kad se pojavi Volta... vidicemo sutra dal cu uopce nac kartice jer tamo gdje sam htio kupit u subotu naravno da su sve vec prodali. SAd mi je i ulazna cijena narasla par sto kuna po kartici

i vise nemaju saphire 3g garancije nego powercolor 2 g. al sto je tu je.