View Single Post
Staro 19.11.2017., 23:54   #9707
ssarik
Terror Absolut!
Moj komp

ssarik's Avatar

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor Vade_Darther Pregled postova
Da ali Sony i Panasonic koje si naveo su sa IPS panelom a rekao si da gledas TV ravno i zaista onda nema potrebe da uzimas TV sa IPS panelom koji ima 3 do 5 puta losiji kontrast i crnu boju od VA panela(IPS kontrast oko 1000:1 dok je kod VA kontrast od 3000:1 do 5000:1).
Kupis taj Samsung sa VA panelom sto sam naveo pa ako bude bilo screen bleedinga ili bilo kakvih anomalija na panelu vratis ga ili jos bolje pitaj da ti ga otvore u radnji pa da ga pregledas. Meni u BiH, u kojoj su dosta slabiji zakoni za zastitu potrosaca od Hrvatske, su ne samo dozvolili da otvorim kutiju u radnji i pregledam TV nego su na moju konstataciju da moram pregledati TV u mracnom ambijentu sami ponudili da ponesem TV doma i zadrzim 48 sati pa onda da ili donesem njega ili novac a ja sam im samo ostavio osobnu kartu i potpisao neki papir o preuzimanju TV-a na dogovoreno razdoblje.
A ovaj model:

https://www.nabava.net/televizori__2...-led__45090931

Trenutno ga se da nabaviti za vrlo nisku cijenu, uspoređujem ga sa Samsungom koji je trenutno skoro 1k kn skuplji.

Na displayspecifications.com su prilično izravnati, osim što Samsung ima bolji sound, ali to mi nije neki faktor zbog vanjskih zvučnika. Nisam siguran glede panela je li IPS ili VA, drugačije informacije dolaze sa svih strana, vidim da nema Ambilight ali to mi čak i paše jer nemam bijelu pozadinu iza TV-a i na njemu nije Android nego neki drugi OS (valjda).
ssarik je offline   Reply With Quote