View Single Post
Staro 19.11.2017., 21:24   #2189
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor Danči22 Pregled postova
@jp_rv, dobit ću isti uređaj jer je još kod mene i jer sam ih to i pitala i odgovorili su mi da će mi ostati stari.
to možda vrijedi jer si tek prebacila operatera pa još imaš stari router? inače daju novo...
Citiraj:
Ne slažem se da loš wifi nije nešto što bi operater trebao rješiti, ako je "krivac" za to ruter sa unutrašnjim antenama i lošim wifi-jem. Da i ne govorim da ljudi danas imaju dosta toga na wifiju, počevši od laptopa i mobitela pa nadalje, i toga će biti sve više, tako da je izjava "mi vam jamčimo samo brzinu na žici a za ostalo nas nije briga" izjava dolična dinosaura koji ne zna za pojam držanja koraka s vremenom.
nažalost, tako je kako je. niti jedan hrvatski provider neće prstom mrdnuti ako se žališ na brzinu preko wifija. kažu ti da mjeriš preko žice...

Citiraj:

Usput, nemam 5-6 apartmana nego stan i nisam nikad ni očekivala odličan wifi u udaljenim dijelovima stana, ali na kauču koji je 6m od rutera i između njih je zrak mislim da imam pravo očekivati dobar wifi signal.
ako je tome tako, bez zidova između, onda je nešto s routerom, ili je smanjena snaga wifija. ili je na istom kanalu kao i tvoji susjedi pa se tučete. imaš program "inssider" koji ti grafički prikaže wifi kanale. ako imaš puno drugih wifija na istom kanalu kao i ti, to će štekat.

ako ti t-com nudi 100mbita (a to je onda optika), ja se nebi vraćao na starog operatera koji nudi uslugu preko bakra, čisto zato jer je optika jedino dobro moderno rješenje.
jp_rv je offline   Reply With Quote