View Single Post
Staro 19.11.2017., 20:03   #9702
Vade_Darther
Registered User

Datum registracije: Nov 2017
Citiraj:
Autor ssarik Pregled postova
Jučer se nakon što sam na forum postavio upit prvo srušila podtema, pa cijeli forum, bio je nekakav database error. Ja vidim obje poruke koje si napisao, ali su duple.

Čitao sam po netu svakakva iskustva korisnika vezanih uz Samsungovu MU seriju kako je puna anomalija vezanih uz panel i screen bleeding što se nije baš događalo kod prošle KU serije. Zbog toga mi se činilo da su Sony ili Panasonic možda bolji izbor.
Da ali Sony i Panasonic koje si naveo su sa IPS panelom a rekao si da gledas TV ravno i zaista onda nema potrebe da uzimas TV sa IPS panelom koji ima 3 do 5 puta losiji kontrast i crnu boju od VA panela(IPS kontrast oko 1000:1 dok je kod VA kontrast od 3000:1 do 5000:1).
Kupis taj Samsung sa VA panelom sto sam naveo pa ako bude bilo screen bleedinga ili bilo kakvih anomalija na panelu vratis ga ili jos bolje pitaj da ti ga otvore u radnji pa da ga pregledas. Meni u BiH, u kojoj su dosta slabiji zakoni za zastitu potrosaca od Hrvatske, su ne samo dozvolili da otvorim kutiju u radnji i pregledam TV nego su na moju konstataciju da moram pregledati TV u mracnom ambijentu sami ponudili da ponesem TV doma i zadrzim 48 sati pa onda da ili donesem njega ili novac a ja sam im samo ostavio osobnu kartu i potpisao neki papir o preuzimanju TV-a na dogovoreno razdoblje.
Vade_Darther je offline   Reply With Quote