View Single Post
Staro 19.11.2017., 18:29   #2774
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor akoj Pregled postova
Postoji i jedan križanac zvan Redmi 4 (Pro) Prime koji dolazi sa S625 i FHD ekranom, ali mislim da ga nitko u HR nema u ponudi.
Taj imam i ne bih ga preporučio iz dva razloga.
Prvo što vjerojatno nikada neće dobiti MIUI 9 s Nougatom. Nema ga na službenom popisu uređaja koji će dobiti upgrade i službeni odgovor je da ne znaju hoće li dobiti upgrade; drugim riječima - neće. Neki debeli Kinez je odlučio da upola lošiji Redmi 4X i višestruko lošiji Redmi 4A dobiju upgrade, a Prime koji je najjači uređaj u toj seriji ne dobije. Sjajan način za "ohrabriti" kupce skupljih uređaja da opet kupe Xiaomi. To ne bi bio veliki problem da sve radi ok i da ne postoji ovo pod dva...
Drugi razlog je što zvučnik krči kod notifikacija. Kada se sluša glazba ili bilo što drugo, radi normalno, ali krči u nekih 30% slučajeva kod zvukova notifikacija. Probem je poznat od prvog dana, forumi su prepuni i pogađa 100% uređaja, ali nije ispravljen ni u jednom upgradeu softwarea (ako je uopće softverski problem). Jedina nada je bio Nougat upgrade. Nažalost i Xiaomi je daleko od ozbiljne podrške.
redscro je offline   Reply With Quote