View Single Post
Staro 18.11.2017., 13:35   #2768
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Tomtam Pregled postova
Jučer sam otključao BL na ženinom RN4, provjerio preko fastboota i na samom uređaju. Nakon toga sam instalirao službeni TWRP i mobitel se više nije htio pokrenuti, probao sam instalirati i drugi neki modificirani twrp, ista stvar. 5 minuta svijetli ''MI'' i nikom ništa. U fastbootu pokrenem device-info, kaže da je otključan.

Logično, našao sam originalni MI recovery i instalirao, na prvu sam mislio ništa i od toga, međutim kako sam uređaj ostavio sastrane, nakon 10ak minuta samo se upalio na MI recoveryju, tu sam wipeao datu, i upalio mob bez problema.

Išao sam u postupak jer imam problema sa MIUI 9 stable-om. ne može pokrenuti kalendar kao app na površini, dok u toolsima kalendar radi ok, ovo na površini kao da ni nema aplikacije; tap u prazno, samo se ikona zatreperi. Čudno. Mislio sam da će wipe riješiti problem, ali i dalje ne šljaka ista stvar. Svakako to moram riješiti, tako da ne znam koji recovery da instaliram, odnosno, dolazim do zaključka da bih trebao ostaviti i sa novim recoveryjem 10-15 minuta da starta - zaista nepobično. Ima li tko slično iskustvo?
da, trebalo je samo čekati malo duže. twrp je evo instaliran, i radi. Ako tko naiđe na sličan problem... neka zna
Tomtam je offline   Reply With Quote