1.
Nikky, može par riječi o tim powerline uređajima? Kako se spaja prvi na ruter (LAN kabelom ili ide u utičnicu do rutera?) i može li biti na produžnom kabelu ili mora ići direktno u utičnicu u zidu?
Problem su mi utičnice - starija zgrada i ima ih premalo, tako da posvuda imam produžne kabele.kod stolnog računala uz koji mi stoji modem imam ih čak dva, jedan s tri utičnice a drugi s 6. U sobi u kojoj trebam signal imam utičnicu s produžnim od 3 utičnice na koje spajam stolnu svjetiljku i punim mobitel (jedna slobodna). Ide li na sve to taj powerline par?
2.
E, da, što se tiče ovog TL-WR843N(D) imam pitanje za mjesto gdje mi treba AP: Dakle stavim taj uređaj na to mjesto i spojim na njega LAN kabel na čijem je drugom kraju ruter. Uključim wi-fi i imam wi-fi mrežu oko njega. Pitanje: Mogu li istovremeno imati drugim LAN kabelom spojen laptop na taj TL-WR843N(D), tako da mi laptop ima LAN vezu s ruterom (preko TL-WR843N(D)) jer je to ipak najbolja veza, a da istovremeno taj TL-WR843N(D) daje bežičnu mrežu oko sebe? (za znalce je ovo vjerojatno glupo pitanje, ali tko pita ne skita

)