View Single Post
Staro 30.11.2005., 12:13   #4
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Re: Koju MB i procesor uzet

Citiraj:
Originally posted by Fire Fox
Molim za pomoč naime htjeo bi kupit novu matičnu i procesor.
Buduči da se bavim obradom filma
Bavis se obradom filma? Mala digresija, ali mislim da bi stvarno bilo korisno otvoriti grupu "Vidovljastvo" gdje bi oni malo darovitiji za proricanje mogli pogadjati kakve vi konfiguracije zapravo zelite. "Obrada filmova?" Premier, Aftereffects, NLE/LE, vise malih sekvenci ili dugacki/veliki materijali, captureing s kojih medija, potreba za posebnim karticama (Canopus, Pinacle, Blackmagic...), realtime zahtijevi, posebni zahtijevi (HDV, dodatni produkcijski monitori, ...) i slicno, te zadnje, ali i najvaznije: $!

Shvati ovo kako hoces, no ovaj forum je besplatan i nitko na njemu nije duzan da ti odgovori tj. trosi vrijeme a s ovakvim pristupom od "znalaca" mozes dobiti jedino kontraefekt, jer nitko normalan s zercem znanja jednostavno _ne moze_ dati odgovor na ovakvo pitanje. Stoga mislim da je mudro barem pokazati malo dobre volje i poznavanje materije (jer, oprosti mi, ali "obrada filmova" ne zvuci _nimalo_ profesionalno i ozbiljno; a ako nije tako, konfiguracija u tvojem potpisu je sasvim dovoljna).

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote