Citiraj:
Autor calypso
Na zalost, tako stvari funkcioniraju danas... Ne znam sa kim se druzis niti kolko zaradjujes, ali ako vidim iPhone na stolu, znam da si ili lud sto bacas pare ili stvarno mozes priustit platit mobitel 1000EUR sto mi opet govori da nisi bas budala u poslovnom smislu i da se sa tobom da odradit dobar posao gdje cemo obojica moci zaraditi pristojno...
Tome sluze statusni simboli... Ne voze sefovi bez veze njemacko presveto trojstvo, isto tako nemaju sefovi bez veze Thinkpade, Macbooke, iPhone i slicno... Zna se kolko takve stvari kostaju i tko si ih moze priustiti...
|
Ima masu ljudi koji ajfon dobiju kao službeni mobitel, kod nas je takav svaki drugi, ostali su uzeli najjače androide.
95% tih istih ljudi svojim novcem nebi kupili ajfon niti najjači android, a dobro zarađuju, no ima i onih koji furaju ajfone, a nemaju baš dobru plaću.
No da, usran je današnji svijet gdje je mobitel postao nešto što te na neki način određuje.
Kod nas je sada Huawei IN, baš sam isprobao P10, odličan je i ako ću moći birati između njega ili ajfona, ide definitivno P10.
Ne pušim te ajfon fore, a ovaj novi ajfon X za 10 soma kuna je krajnost i bolest.