Citiraj:
Autor darkijas
Ne treba potpuni mrak, "relativni" mrak takodjer je pogodan za plasme, oled i crt. Koliko ja mogu vidjeti kod sebe, npr kada spojim crt monitor na komp i kad upalim blank screen saver u potpunom mraku ekran ne isijava nikakvu svjetlost tj potpuno se stopi sa okolinom-vrijedi za kvalitetne crt modele. Realno niti oled ne moze dalje od toga.
|
Tako je, ali OLED zato i danju izgleda dobro, tj crna ne bude isprana kao CRT i plazma. CRT-a je dovoljno vidjeti ugasenog da vidis do koje mjere je ispran od ambi svijetla. To rangira od dosta do uzasno puno. Plazma je slicna, samo kako kazes, i u mraku isijava svjetlo. Ja sa VA FALD nemam prituzbi na crnu u bilo kojim uvjetima, jedina mana je taj vidljivi kut.
Citiraj:
Autor smirnoff
ja sam zadnje podešavanje na samsung plazmi napravio 2010. godine...  od tad samo volume...
šta reć sad? koju poruku posrati za ove nove i "napredne" TV sa onlajn fičurima??? jako me brine što kupiti ako plazma rikne. jer po ovim komentarima nijedan nije zadovoljavajuć...
|
Po forumskim komentarima ni tvoja plazma u svoje vrijeme vjerojatno nije bila "zadovoljavajuca". Ne postoji nikakav razlog zasto bi
morao imati toliko profila kao kolega. 99% ljudi koristi samo jedan, kao i u stara dobra vremena.