Nikky, hvala na savjetima

Ma naučit ću to sve ja, nema mi druge, a u međuvremenu gnjavim ljude uokolo s pitanjima, gdje god stignem

Inače mi je čovjek na jednom drugom forumu preporučio da kupim dva TP-LInk TL-WA901ND 300Mbps Wireless N Access Point. Vidim da i ti preporučuješ od TP- Linka. Jesu li ti uređaji bolji od ova dva D-Linka koje ja razmatram?
Što se tiče uređaja koji ide direktno u utičnicu a za koji kažeš da ih baš ne voliš, problem je da bih ja taj uređaj koji bi mi služio kao repeater stavila "na pol puta" između rutera i sobe u kojoj mi je potreban wifi signal. Eh, to "na pola puta" nalazi se taman u hodniku, imam utičnicu koju rijetko koristim pa bih ga tamo stavila. A to mjesto mi baš i nije pogodno za uređaj koji se na utičnicu spaja žicom i koji bi mi na kraju stajao na podu. Međutim, ako je taj uređaj bolji, naći ću mu ja mjesto, nema problema.
Tlocrt stana... površina je, cca, u obliku kvadrata, soba i ruter se nalaze na suprotnim krajevima dijagonale. Problem su zidovi koji su teški, betonski, a baš ih po toj dijagonali ima dosta zbog hodnika koji ide preko nje u obliku slova L (dakle dijagonala ga dvaput presjeca) plus zid same sobe plus zid kuhinje.
Brine me to podešavanje. Ali snaći ću se nekako, valjda.