View Single Post
Staro 15.11.2017., 13:22   #3119
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Neću više ni malo tolerirati tvoje postove.

I zadnji put ti kažem, ako ne misliš ulagati nemoj ni kalkulirati!

Stvarno si pretjerao sa neznanjem, ne čitanjem, ne razmišljanjem i ostalim sa NE.

Sljedeći tvoj post u mining podforumu brišem, a ako pitanje koje postaviš je već 500x odgovoreno ide ban.

Amen.

p.s. upit za BTC kartice odmah ti brišem, jer kalkulacije o isplati kada nemaš Rig nemaju smisla...
Ovaj post neće biti off topic, ali moram barem nešto reći na ovo.

Ma ja ne znam šta sam ja tu toliko zgriješio i kome, kako sam ja tu toliki problem postao. Koja pravila sam prekršio? Da mi se prijeti banom? Wtf?
Ne znanjem o čemu? Pišem u odgovarajuću temu, čiji sam naslov glasi "Rudarenje za početnike". Početnik sam u rudarenju, tražim pomoć.
Slažem rig uskoro, odlučio sam se za to i ne povlačim se od odluke. Želim se pripremiti na vrijeme. Zašto je pogrešno ići na sigurno i pripremiti se prije svega? Ispitati teren, napraviti kalkulacije sa onim čime se raspolaže. Pripremiti se za veće. (Ne očekujem odgovor)
Svi su gotovo sigurno tako započeli, od malog do velikog.
Opomena pred ban, zbog ne znanja? E pa baš ti hvala. Ne mogu vjerovati.

Citiram tvoj post na početku.
"Ja sam krenuo sa rudarenjem u cilju da svaki mjesec kapaju neki novci, bolje da rudare i donose nešto novaca nego da stoje u ormaru. I preporuka svima koji žele krenuti da ne dižu kredite kako bi kupili rudnike, već da ulažu polagano i po svojim mogućnostima. Ako imaš za 1 grafu, onda kreni s 1 grafom "

No dobro, poštivati ću te kao moda ovog foruma, te se pokušam pridržati naredbama (?).

Upogonio sam ZEC Miner 0.3.4b, dwarfpool.
~300 Sol/s
Solidno za 970 zar ne?
PR3DA70R je offline   Reply With Quote