Ljudi, trebam pomoć.
Koristim bonbon već neko vrijeme i imam problema s kašnjenjem push notifikacija. Notifikacije mi kasne samo na bonbonovoj mreži, dok na wifiju funkcionira dobro. Prvo sam mislio da je do mog phona (mi5), ali probao sam s nekoliko romova i uvijek ista priča. Ipak, da isključim mogučnost da je nekako do mog xiaomija pošto ipak nije namijenjen za naše tržište, probao sam karticu tutnut u Motorolu Moto G (3rd gen) i notifikacije također kasne kada se koristi bonbonova mreža.
S bonbon službom za korisnike sam probao vidjeti u čem bi mogao bit problem i nakon što smo prošli postavke i to isključili kao moguć izvor, preporučeno mi je da zatražim zamjensku karticu. Sad koristim tu drugu karticu, ali i dalje notifikacije kasne.
Appovi u kojima definitivno kasne su gmail, messenger, whatsapp. Kasni i u ostalima (viber itd), ali to ne koristim toliko često da bih mogao sa sigurnošću tvrdit.
Šta probati dalje? Može li bit do bonbonove mreže? Jel moguće da im je timeout kratak ili da HT korisnici imaju neki prioritet nad nama bonbonašima?