Prije mi je pod automatic se spajao ili na 800+1800 ili 2x1800mhz jer nigdije nije pisalo to ali vidio sam po brzinama. Najednom nakon update rutera preko njegovoga sucelja koji je sam odradio brzina mi je pala i vise nece da se spoji.(nisam sto posto ziher u ovu informaciju jer nisam pratio bas svaki dan brzinu).
Imao sam cak do 140,150 mbita preko noci pred jutro po danu 80-100. Sada imam dan 50tak noc 65-70mbita. Probao sam nekoliko drukcijih firmwarea ali ista situacija.
Tada jos nije postojao toolbox 0,9 koji je imao odabir 800+1800 manual frekvencije ali znam da sam manualno mu ukucuao da radi bas te dvije frekvencije i da je brzina ista bila kao po automatic dok sada vise nije.
Ili su ugasili 800mhz na tom repetitoru pa stavili drugi repetitor pored njega kako pokazuje mapa ili nesto ne stima sa ruterom. Uglavnom sa mobom se spaja ali nigdije na netu nema info na koje se S6 i S7 galaxy mogu frekvencije spojiti zajedno u lte-a jer je moguce da rade 800+800 jer dok se ne isproba sve je lako moguce. Probati cu routerr na drugoj lokaciji radi ispravnosti kroz koji dan.
Trebalo je cirka 7 dana. Kupio sam router kada je homebox turbo tek krenuo sa tih 100gb i uspio ga ugrabiti dok se nije jos dalo preko weba i reko ajde da ubacim router drugi kada vec nemam flat preko dana da imam vecu brzinu po noci ako mi zatreba cisto radi gusta