View Single Post
Staro 12.11.2017., 20:36   #9567
Vade_Darther
Registered User

Datum registracije: Nov 2017
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
Nakon paljenja 43wd755beap mi je odmah bilo jasno da od svega nista. Prikaz boja vidljivo slabiji nego na ips dell monitoru u2515h kaj imam. Čak bi se kladio da je na monitoru bolji i kontrast. U svim rezimima slike je bilo jako uocljivo pozadinsko osvjetljenje bez obzira na svjetlinu slike koju bi postavio. Jedino pozitivno kaj imam reci o tom televizoru je da nije bilo backlight bleedinga ni u tragovima ali to nije pomagalo puno s obzirom da je ekran neugodno svijetlio kada to nije trebalo-dakle los prikaz crne.
32w705c koji sam imao prije dvije godine je bio puno bolji po pitanju kontrasta i crne. Jel mene potrefio samo los primjerak ne bi znao.
Sada imam samsunga 40mu6402. Kontrast je puno bolji nego na tom sony-ju iako realno ne moze parirati sa crnom npr jednoj plasmi iz 2011 koju sam imao nedavno (p42g30).
Hd slika izgleda jako dobro. Odazivom panela i brzinom pokretne slike sam takodjer zadovoljan, iako se radi o 60zh telki. Prikaz boja puno bolji nego na 43wd755,ali ipak u opdnosu na neki dobar ips ili plasmu pogotovo, bojama fali malo zivota. Odlično uniformirano pozadinsko osvjetljenje bez bb i dse efekta. Vidljivi kut, steta kaj nije bolji, pogotovo kada se gleda odozgora. SD slika-bas neki dan paralelno pustio gospodare prstenova na samiju 40mu6402 i crt televizoru panasonic 36pd50. Nakon vidjenog mogao sam samo zaključiti-eh crt, ne ides ti jos u odpad starino

Drago mi je sto si zadovoljan svojim novim televizorom ali moram ti reci da je definitivno taj Sony kod tebe bio los primjerak. Nakon 2 dana testiranja ja sam odlucio ovaj Sony kupiti jer nisam mogao naci bolji kvalitet slike za isti novac. Evo ispod dvije fotografije koje sam brzinski uslikao da vidis kakav je kontrast kod ovog mog 43wd755. Prva fotografija je slikana u potpunom mraku a druga sa svjetlom. Da napomenem da se na ovom kanalu nalazi crni dio na donjem i gornjem dijelu ekrana a na prvoj fotki je slikana veoma svijetla scena i da je los kontrast ti crni dijelovi bi poprimili sivu nijansu ali su veoma crni a jos TV nije postavljen ni u Film nacin rada nego u Opcenito pa crna moze biti jos bolja. Druga fotka je postavljena samo kao referenca da se vide ovi crni dijelovi na dnu i na vrhu ekrana.
https://i.imgur.com/5tLzZaU.jpg
https://i.imgur.com/bMq6S56.jpg
A sto se tice CRT-ova, niti jedan LED im ne moze ni blizu i svaki CRT treba cuvati jer im je slika stvarno odlicna.
P.S. Ispricavam se ako su fotke lose kvalitete jer sam na brzinu fotkao ali ako zelis napisi i ponovo cu fotkati malo bolje, samo reci koji kanal i sadrzaj hoces da fotkam.
Vade_Darther je offline   Reply With Quote