12.11.2017., 20:22
|
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2017
|
Citiraj:
Autor lobo64
Bla, bla, bla..
Serije 9xxx,8xxx pa čak i 7xxx imaju dobre matrice i čipsete, slika nije ništa lošija nego na drugim markama, jedino možda zaostaje Smart TV dio, što Grundig (odnosno Beko koji je kupio cca. 65 % Grundig šparte, odnosno skoro 100% zabavne elektronike) velikodušno kašira sa opremom i završnom obradom uređaja (osobno gledah i dotaknuh 55VLX9681SP, uređaj na opip djeluje kao da je napravljen iz jednog komada, metal, staklo i plastika premium kvalitete, ništa se ne piga,ne škripi prilikom micanja, sumnjam da bilo koji drugi proizvođač može parirati u cijenovnoj klasi što se tiče završne obrade...)
Što me opet vraća u rane osamdesete, CRT 72 cm u MDF 19 mm kućištu obloženom pravim(!) furnirom sa 3way zvučnicima (bass, middle, treble) te daljincem za koji danas trebaš oružni list...
Šećer na kraju, gore navedeni sanduk još i dan danas radi u spavaćoj sobi, doduše samo sat, dva dnevno(noćno) kao uspavanka, sa kvalitetom prikaza kojim izazivam na Pepsi Challenge svaki LCD do 5K Kn...
|
Serije visoke klase(7,8 i 9) su dobre kod svakog brenda i to se slazem. Nego najbolje da ne sirimo temu i da se ne prepiremo bez razloga. Vama se svidjaju ti Grundinzi i kupujte ih a ja cu radije dodati 100-200 eura i uzeti televizor iste serije ali nekog Samsunga, Sonyja ili Panasonica.
Kada smo vec kod CRT televizora niti jedan LED im ne moze ni blizu po pitanju kvalitete slike i zaista mi je zao sto ih vise nema novih za kupiti a Grundig CRTovi su bili sinonim za kvalitet i izdrzljivost.
|
|
|