View Single Post
Staro 12.11.2017., 12:42   #2489
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
znam nije lako...evo ovaj gore pokusava dokazati da f1 u biti ne postoji osim ove godine...najgore je to sto vas je lik unistio vise sa slikama na instagramu, nego sa svojim pobjedama

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Ta jasno. Lako može biti samo tebi, wikipedija supporter selektore. Kako si otkrio Real Madrid 2002 godine nakon 9 naslova LP i kad je netko rekao da je to najuspješniji klub 20. stoljeća, tako si otkrio i Hamiltona 2014 nakon prvih 5 utrka

Ali nek je on nas uništio sa slikama neka pogotovo sa onima na kojima izgleda kao potpuni kreten

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Vorda, jesu te danas zvali na Interlagos da dijeliš pokale, sad kad je Hamilton pobjedio?
Nije osvojio nagradu koju je dijelila ona firma za kremice koje furaju Hamić i Biberić

Citiraj:
nisam ni odigrao onu nagradnu igru za vip paddock u abu dhabiju sa hamiltonom, a kladim se da neki od vas jesu

Je je, poslao si barem 140 etiketa sa raznih proizvoda jamačno si poslao i organizatoru mail da je namješteno jer te nisu izvukli

Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Pa možemo to gledati i zadnjih par godina. Imao je bolid 2-3s brži od 90% grida tako da ta "pretjecanja" kada bi se vraćao od iza nisu nešto posebno bila, uglavnom na DRSu.

Evo ako možeš se sjetit jednog njegovog pretjecanja zadnje 3 sezone da si si mislio vau ovo je jeben potez.
Nema, ali pazi odgovor koji će biti

Citiraj:
ok, ok...lik nema pojma, 95% vozaca na gridu bi imalo identicnu karijeru u tim uvjetima...jel sad dobro?

To legendooooo... nisi našo ni jedan potez i odma kontrica kao "lik nema pojima". Iz extrema u extrem, bez ikakvih argumenata. To je taj staž rasprava i svađa po internetovima to to, samo jako

Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Mislis u uvijetima da je svaku sezonu otkako je u F1 imao auto koji se bori za pobjede/naslove?

Da

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 12.11.2017. u 12:49.
Brko je offline