Citiraj:
Autor vorda22
znam nije lako...evo ovaj gore pokusava dokazati da f1 u biti ne postoji osim ove godine...najgore je to sto vas je lik unistio vise sa slikama na instagramu, nego sa svojim pobjedama
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
|
Ta jasno. Lako može biti samo tebi, wikipedija supporter selektore. Kako si otkrio Real Madrid 2002 godine nakon 9 naslova LP i kad je netko rekao da je to najuspješniji klub 20. stoljeća, tako si otkrio i Hamiltona 2014 nakon prvih 5 utrka
Ali nek je on nas uništio sa slikama

neka

pogotovo sa onima na kojima izgleda kao potpuni kreten
Citiraj:
Autor aski
Vorda, jesu te danas zvali na Interlagos da dijeliš pokale, sad kad je Hamilton pobjedio? 
|
Nije osvojio nagradu koju je dijelila ona firma za kremice koje furaju Hamić i Biberić
Citiraj:
Autor vorda22
nisam ni odigrao onu nagradnu igru za vip paddock u abu dhabiju sa hamiltonom, a kladim se da neki od vas jesu
|
Je je, poslao si barem 140 etiketa sa raznih proizvoda

jamačno si poslao i organizatoru mail da je namješteno jer te nisu izvukli
Citiraj:
Autor draksa
Pa možemo to gledati i zadnjih par godina. Imao je bolid 2-3s brži od 90% grida tako da ta "pretjecanja" kada bi se vraćao od iza nisu nešto posebno bila, uglavnom na DRSu.
Evo ako možeš se sjetit jednog njegovog pretjecanja zadnje 3 sezone da si si mislio vau ovo je jeben potez.
|
Nema, ali pazi odgovor koji će biti
Citiraj:
Autor vorda22
ok, ok...lik nema pojma, 95% vozaca na gridu bi imalo identicnu karijeru u tim uvjetima...jel sad dobro?
|
To legendooooo... nisi našo ni jedan potez i odma kontrica kao "lik nema pojima". Iz extrema u extrem, bez ikakvih argumenata. To je taj staž rasprava i svađa po internetovima

to to, samo jako
Citiraj:
Autor draksa
Mislis u uvijetima da je svaku sezonu otkako je u F1 imao auto koji se bori za pobjede/naslove?
Da
|