Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 10.11.2017., 23:04   #8824
vjekson
Premium
Moj komp
 
vjekson's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: osijek
Postovi: 336
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Zašto je bitna činjenica koliko je to koštalo?




Možda zato što nisi imao čime upogoniti silvere da bi vidio njihovo pravo lice. Ne hvalim ih jer ih nisam slušao ali dosta ljudi ostane razučarano skupljim zvučnicima u njihovu sistemu jer takvi u pravilu traže da ih goni skuplje pojačalo.
Ovo od koje slitine treba biti kabel mi je totalno nepotreban komentar.
Vjerujem da nikad neću stići do razine kad ću raspoznavati razlike u kablovima. Mogu definirati razlike između kompresije, bass refleks, transmisije i back loaded horne (imam ih sve) i preporučiti nekome obzirom na prostoriju, tip glazbe, glasnoće na kojima se najčešće sluša, ali razlike u žici nisam previše čuo da bih išao savjetovati nekome koje da uzme.
koliko je kostalo sam naveo iz razloga sto ima i CA od 3000 kn,pa bi ovaj od 8500 trebao raditi bolje,mada to i ne mora biti slucaj.
A za kablove necu prestati pricati,jer kada je razlika tako cujna,da i totalno neuki cuju razliku. Onda je kabel definitivno jedna vazna karika u nizu. rekoh izmedju bakra i bakra je razlika jako suptilna,ali bakar srebro ogromna.
Recimo zensor 1 na srebru vristi,visoki sjeku usi,a sa bakrom se totalno smiri,i postane slusljiv...
Znaci od svih pojacala,samo mi je Marantz pm66 se radio toplije od drugih ampova,svi drugi su mi bili jako slicni(nemoguci za odrediti koji svira u blind testu)
vjekson je offline   Reply With Quote