10.11.2017., 19:36
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor vjekson
Izrada silvera 2 koje sam imao,je mrak. Naruciti lak varijanta. Prirodni vinil,mi i nije nesto. Tu se nema sta reci,masivan i lijep zvucnik. Ali po meni je to jedino sto sam dobro vidio i cuo od njih. Nazalost...kazem bili kod mene,bio kod decka koji ih ima,jer su me jako zanimali. Ali kada sam stavio ovaj mali smiješni ice pokraj njega,i kada je silver 2 zvucao kao da je u drugoj prostoriji naspram ice,meni je bilo dosta...i ne samo meni. Slusali smo nas četvorica...znaci u 30 tak kvadrata se cuo samo bas,koji je tutnjio kao nespasen,glasa nema,visoki mekani (sto me iznenadilo za metalni visokotonac),zvucnici su bili jedno 20 30 cm od zadnjeg zida,na stalcima od 60 tak cm. Cambridge audio pojacalo od 80tak w.,sa ugradjenim dacom. (8500kn) hull ili nordost silver kablovi,nisam siguran.
Mislim da ni metar od zida,ne bi bio dovoljan da se reducira bas. Mislim fino rade zvucnici,ali kao upgrade na ice,nikako...jedino obratno
|
Zašto je bitna činjenica koliko je to koštalo?
Citiraj:
Autor vjekson
Da jaki pogled s visoka,lijepse mi rade zensor 1 od 1400 kn,nego bronze 2 od 3000. Ili silver 2 od 6500. Ima i zensor 1 svojih mana-dosta je otvoren ,svjetaoi treba tamnije pojacalo i obavezno bakar kabel. Osim toga suoer mali zvucnik...
|
Možda zato što nisi imao čime upogoniti silvere da bi vidio njihovo pravo lice. Ne hvalim ih jer ih nisam slušao ali dosta ljudi ostane razučarano skupljim zvučnicima u njihovu sistemu jer takvi u pravilu traže da ih goni skuplje pojačalo.
Ovo od koje slitine treba biti kabel mi je totalno nepotreban komentar.
Vjerujem da nikad neću stići do razine kad ću raspoznavati razlike u kablovima. Mogu definirati razlike između kompresije, bass refleks, transmisije i back loaded horne (imam ih sve) i preporučiti nekome obzirom na prostoriju, tip glazbe, glasnoće na kojima se najčešće sluša, ali razlike u žici nisam previše čuo da bih išao savjetovati nekome koje da uzme.
|
|
|