Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 07.11.2017., 17:58   #8791
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Točno tako, kao upgrade sa comp zvučnika I sličnog, smatram da je važnije dati savjet nekome kome je koncept ne samo dobrog zvuka nego I slušanja glazbe uopće nepoznanica, nego osobi koja prelazi iz mid-Fija na nešto skuplje.
ovaj drugi već ima predkoncepciju glazbe kao kulturnog benefita (jer je već nešto uložio u to) dok kod ovog prvog postoje šanse da sve to jednostavno prode kraj njega.

Nažalost svjedočimo da u današnjem društvu egzistira jako puno takvih ljudi.

Što se tiče proteina, čini mi se da je ta priča s teretanama postala isto jedan isprazni trend, jer više nije dovoljno samo vježbati, nego tu sad svako koristi svoje brendove dodataka I stimulansa.
Ja osobno smatram da većina toga u teretanama I nije baš korisno za zdravlje, posebno kad jednom dodje vrijeme da iz ovog ili onog razloga moraš prestat vježbat.
A sad se još I piju proteini........
S druge strane, potpuno novi I ridikulozno jeftini gradski bazeni zjape prazni, Barem kad ja idem.

Ah, valjda sam samo čangrizavi starac, no htio sam dati primjer lošijeg hobija za mladu osobu od slušanja glazbe.
Ok, mogao sam uzet primjer kao visit u kladionici, trenirat pse za borbu, urlikat ime xy nogometnog kluba sa šipkom u ruci......

Whatever.
jean luc je offline   Reply With Quote