View Single Post
Staro 06.11.2017., 21:37   #2927
elzel
Premium
Moj komp

elzel's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
uf koji lepi cucki

nego moram vam prepričati kakav specimen mačketine imam... uglavnom mali tigrasti žgoljavi sa ulice, evo u par mjeseci je skoro najveća mačketina koju imam jer se konstantno tovi, nego fičri:

- ne zna prest, prede par sec i onda se zahlikne i to prijeđe u kašalj i tako u loop
- ne zna mijaukat
- promatra stvari oko sebe i fixira ih i analizira, tipa klimu... mazim ga i prestane prest i jednostavno je fasciniran klimatizacijskom napravom
- kad mačketine hoće van iz kuće se glasaju nekako, a on siroti nemre/ne zna, a imamo neki indijski viseći artefakt koji visi pokraj vrata i na kraju ima zvonce pa on zvoni kada hoće van

majke mi svašta sam vidio, ali da mačketina dođe pokraj vrata, sjedne i sa capom pozvoni nisam.
Ono kaj sam ja naučio iz 20-godišnjeg posjedovanja raznih mačaka je da su žuti dosta "luđi" od drugih, a njihovu posebnost mi je potvrdio i iskusni veterinar.

Moj Zvonko je isto tako promatrao razne stvari koje mačke inače ne zanimaju i analizirao ih, npr. plinski bojler. Na stolu imao svoju prostirku i s nama je "pio kavu", dakle kad se pričalo on je gledao i slušao govornika. Volio je baš piti kavu i pivu al mu nije supruga htjela dat... Imao je svoju čašu iz koje je pio usisavajući (srkajući, ne jezikom kao ostale mačke), jer smo mi srkali kavu.
Moja šogorica koja ga je jako dobro poznala je rekla da je on čovjek koji se nespretnim slučajem rodio kao mačak.
Susjedi iz okolnih zgrada koji ga nisu "pozdravljali" na njemu adekvatan način su znali nastradat, a bio si je dobar s onima koji su mu iskazivali poštovanje i prozvan je gospon Zvonko vani.
Volio je gledati crtiće sa životinjama a najdraži mu je bio Ice age kojeg je cijelog pogledao sa zanimanjem.
Ako bi netko u društvu preuzeo riječ predugo i drugima dosađivao, Zvonko bi ga znao napast, to ne mogu objasnit ali je bilo tako. Isto tako je "upozorio" moju nećakinju šapom kad mu se nešto smijala.
Mogao bih napisati o njemu cijelu knjigu...
Odmah smo primjetili da je nešto u vezi njega posebno i nikad prije ili poslije nisam imao ni sličnog mačora.

yellow menace

Zadnje izmijenjeno od: elzel. 06.11.2017. u 21:50.
elzel je offline   Reply With Quote