Nakon nekih 20-sati igre, što mp, zombiji i sp neki početni dojam, pozitivan i ugodno iznenađen sadržajem koji igra nudi za 260kn koliko sam dao.
Radi ok, iako sam mislio da će moja 7950 povuć bolje, ali morao sam smanjivati i igrati se postavkama, i još štuca u waru i kad je dima. Morat ću je umiroviti
Sve u svemu, lijepo su se vratili u ww2 shemu, igra se lijepo igra, pucanje mi sve više sjeda i malo po malo se vraćam.
Zombiji još veći i kompliciraniji, a sp odlična kampanja. Mp zabavan ali i frustrirajuć na momente.
Najveća zamjerka su loše mape, ima svega par igrivih, ostalo je baš bez ideje.
Ljudi padaju od svuda, ne možeš ići lijepo i čistiti mapu, već samo se stvaraju i padaju, ubijaju te iza leđa, a stope su tako loše da džaba slušalice većinu vremena.
HQ je shema, dropovi su onak, rađe bi da ih nema, ali ajde, dodali su neku onako zanimljivost igračima da ko djeca skupljaju sličice i gledaju jedni druge.
Vidim da ima dosta stvari koje su coming soon tako da nas čeka još svašta, nadam se u vanilli, a ne paid dlc sve.
Sve u svemu, zasad zadovoljan. Falio mi je taj brainless run and gun nakon godine igranja taktičkih, sporijih i težih igara, iako moram prinzati ne mogu više ownat public i bit pub tryhard, teže je, ekipa em dobro igra, em je lag compensation nekad prejak, a i level design je takav da nemoš pokkrit svaki angle da si još toliki.
Moram napomneuti da sam cod ostavio na mw2 i otiša u bf vode aktivno od bc2, bf3, b4 i nakon faila i uvrede od bf1, te 500 sati rainbow sixa, odlčuo se vratiti codu malo, dok se čeka nešto veće, i taktičnije.