View Single Post
Staro 06.11.2017., 11:45   #2602
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor elance Pregled postova
To je prilicno dobar mob, imao sam ga kratko vrijeme pa razmisljam da ga opet nabavim.
Znas li mozda kako se ponasa na androidu 7.0?
Znam da je na 6.0 sve bilo ok pa sad ne znam jel to jos poboljsano ili pogorsano.
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Koliko sam vidio A5 2016 sa 7.0, radi sasvim pristojno. Malo jače guta bateriju ali to je normalno kod svake nove inačice OSa

Sent from Mobara
Ja ga imam. Prezadovoljan.

Mogu samo reći da je to po meni prošle godine bio best buy mob. Nasljednik A5 2017 je preskup, a ne donosi ništa bitno bolje, štoviše, nema recimo OIS koji ima A5 2016. Kad pogledam po kojim cijenama se prodaju noviji uređaji i kako rade, meni se A5 2016 i dalje čini kao izuzetno dobar mobitel za male novce. Ja sam svog dobio službeno u firmi i toliko me oduševio da sam prodao Z3 i njega počeo koristit. A recimo i to da do tada i nisam baš bio sklon samsungu.

Od updatea na 7.0 prije par mjeseci mob je čak radio i brže. Istina je što brko kaže, baterija je malo pala, ali vrlo malo. Mob je brz, stabilan, fluidan, nemam apsolutno nikakvih zamjerki

U zadnjih dva tjedna mi se malo usporio, no to nema veze s updateom već s time da sam nabacio gore nekoliko novih jačih aplikacija, da mi je i storage moba i kartice skoro pun. Jebiga, mnaterenu sam dva tjedna, non stop vrtim desetak aplikacija, mob mi je praktički postao uredski pc. Gutam 3 gige mobilnih podataka samo tako, a kad dođem doma wifia i duplo više
Par sati poziva svaki dan, i kamera je dosta u upotrebi.

Sve u svemu, ajmo reći da sam heavy user, a kako ga koristim mob to izvrsno drži za mid range uređaj i nakon godinu i pol korištenja.

Prije par mjeseci klinka od frendice mi skinula kaljeno staklo u igri, nisam stavio novo. Mob se potuca po džepovima, ne pazim ga baš najbolje i svejedno nema ni ogrebotine još.

Što se J5 tiče, cijena je problem, mobitel nije loš sam po sebi, samo puno precijenjen. Ja ću ga vjerojatno uzet za desetak usera u firmi, čisto jer mi ga operater nudi po vrlo povoljnoj cijeni.