Ove godine mi istjece garancija za Fujitsu Nokria.
Inace je garancija 2god, ali ako svake godine zovem ih na servis i platim ga (oko 200kn) mogu je produziti na 5god.
Klima stvarno radi svoj posao dobro, i nema nikakvih problema.
Svake godine ih zovem u 11 mjesecu, ono pred zimu (jer u Mostaru nema neke prave zime do tada) i do sada su vecinom radili servis da rastave unutaranju jedinicu u wc ociste predpostavljam filtere i sprejaju je necim, i dobro ociste.
No do sada nisu nista cistili na vanjskoj jedinici, pa me zanima jesu li trebali i na njoj nesto uraditi?
Vanjska jedinica je i dalje tiha kao sto je bila i kad sam je tek uzeo, pristupacna je, ispod prozora moje sobe, nekih 7 metara instalacije ima.
Jedini problem sta je bio do sada je taj da je ove godine ljeti kad je paljena (prije toga nije paljena nekih mjesec dva nije bilo potrebe) unutarnja jedinica je pustila neku tecnost, nije puno al je pustila. Ja se sad nemogu tocno sjetiti definicije kvara, ali koliko sam ih shvatio nije neki kvar uopce bio nego je u tom nekom kanalu u unutarnjoj jedinici kao prelila se ta neka voda.
Od primjecivanja tog kvara ja nisam palio klimu, i dok su serviseri dosli i upalili te vode vise nije bilo, niti nakon njihova otvaranja i gledanja i testiranja.
Evo nakon pola godine ta voda se vise nije pojavljivala, bar je ja nisam primjetio.
Mene samo zanima dali da im kazem da i oko vanjske jedinice nesto urade ili ne dok je jos pod garancijom, ili trebam posebno na nesto obratiti pozornost dali rade prilikom servisiranja?