Citiraj:
Autor kvaju
Meni iOS 11.1 radi skroz ok, ima ponekih sitnica, ali ništa strašno.
I odgovor za gore pitanje, kod mene je skoro svaki iphone kad ga ne diraš, jako malo, ili skoro nikako ne troši bateriju. Preko noći mi redovno ne pomakne niti 1% baterija, a ne gasim ništa, osim što upalim do not disturb.
(a inače su mi stalno ugašeni push za default mail, jer ga ne koristim, i backround refresh je upaljen samo za Google photos. a što se gps-a tiče, većina aplikacija je stavljena da ga pali samo kada koristim aplikaciju koja ga koristi)
|
E na to sam mislio.
Android od 6.0 ima Doze, ali nije to to. Na LG-u sam imao custom rom, ali izveden od sluzbenog, sa nekim tweakovima i koristenjem taskera (koji bi postepeno automatski gasio sve zivo, i u gluho doba noci palio airplane mode+battery saver) se moglo postici da ujutro imam tek 1 ili 2% manje. No G3 je pak druga zvjerka sto se koristenja tice, cim ga gledas 5 minuta, baterija dramaticno padne. U biti ako upalis i gledas u procente baterije, brzo ces dozivit da padne za jedan procenat. Na S6 je cak i losija baterija nego na G3, i to posebno u idle. Doze kao da ne postoji.
Racunam da SE sa malih 4" i stedljivim SOC, te optimiziranim OS-om ni u koristenju ne cucla previse baterije.
Danas je normalna stvar da dodjes kuci s posla i spajas telefon na punjac. Mene to nervira, ceznem za dobrim starim vremenima kad si telefon punio jednom tjedno. Bili su to "glupi" telefoni, ofkors, no razumijete poantu...