View Single Post
Staro 05.11.2017., 22:25   #2223
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor kvaju Pregled postova
Meni iOS 11.1 radi skroz ok, ima ponekih sitnica, ali ništa strašno.
I odgovor za gore pitanje, kod mene je skoro svaki iphone kad ga ne diraš, jako malo, ili skoro nikako ne troši bateriju. Preko noći mi redovno ne pomakne niti 1% baterija, a ne gasim ništa, osim što upalim do not disturb.
(a inače su mi stalno ugašeni push za default mail, jer ga ne koristim, i backround refresh je upaljen samo za Google photos. a što se gps-a tiče, većina aplikacija je stavljena da ga pali samo kada koristim aplikaciju koja ga koristi)
E na to sam mislio.

Android od 6.0 ima Doze, ali nije to to. Na LG-u sam imao custom rom, ali izveden od sluzbenog, sa nekim tweakovima i koristenjem taskera (koji bi postepeno automatski gasio sve zivo, i u gluho doba noci palio airplane mode+battery saver) se moglo postici da ujutro imam tek 1 ili 2% manje. No G3 je pak druga zvjerka sto se koristenja tice, cim ga gledas 5 minuta, baterija dramaticno padne. U biti ako upalis i gledas u procente baterije, brzo ces dozivit da padne za jedan procenat. Na S6 je cak i losija baterija nego na G3, i to posebno u idle. Doze kao da ne postoji.

Racunam da SE sa malih 4" i stedljivim SOC, te optimiziranim OS-om ni u koristenju ne cucla previse baterije.

Danas je normalna stvar da dodjes kuci s posla i spajas telefon na punjac. Mene to nervira, ceznem za dobrim starim vremenima kad si telefon punio jednom tjedno. Bili su to "glupi" telefoni, ofkors, no razumijete poantu...
SRV je offline   Reply With Quote