View Single Post
Staro 05.11.2017., 20:05   #9506
Odinarius
All-rounder
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Znam da skoro nikoga ne zanima, ali eto, ja se još previrem sam sa sobom da li vratiti ovaj Sony 55XE8096 i nadograditi na jačeg, 8505 ili čak 9005 ako uspijem dobiti dobru cijenu. Gledao sam TV dosta ovaj vikend i poprilično uživao. Kad nije tamna scena, oduševi me bojama i oštrinom. Kako sam prije rekao, sve drugo mi paše na TV-u, naročito pokreti i upscaling slike što je i razlog zašto sam odabrao Sony. Ali kad dođu te tamne scene, svaki put mi prođe kroz glavu da bi rezultat bio bolji da malo doplatim i volio bih se riješiti tog osjećaja

Emezzeta kaže da kao ne daju novac nazad nego samo poklon bon u istoj vrijednosti koji mogu sačuvati 3mj. To znači da ju mogu vratiti sutra i pričekati black friday da vidim hoće li pasti cijena kojem od gornja dva modela. Zapravo, da je u emezzeti cijena kao drugim dućanima (najniže 8400kn za 8505 model i 9900kn za 9005 model) mijenjao bih već danas (svoju sam platio 7000kn).

Odmah da napomenem, pokušao sam slikati, ali slike sa Galaxy S7 ne ispadaju onako kako to izgleda u stvarnosti. Brightness je na 0.

Ovako to izgleda standardno

Ovako izgleda sa automatskim ISO (nije niti približno ovako loše u stvarnosti!), vidi se mala USB svjetiljka koju sam stavio iza da glumi mini bias light.

Ovako izgleda kad smanjim ISO na mislim 150, što je na ekranu mobitela odgovaralo stvarnosti, iako naravno ovisi i o ekranu na kojem vi sad gledate. Ne znam koliko se vidi, ali ekran je relativno uniforman osim gornjih kuteva, čini mi se kao dobar primjerak prema svemu što vidim na netu.
Odinarius je offline   Reply With Quote